Byggnadsvårdstips!

Hej,

 

Vi vill tipsa om intressant läsning och lyssning från Svenska Byggnadsvårdsföreningen. Dels är det ”Husesyn” med Ulla Skoog & Stephan Fickler. 

Annat tips är ”Byggnadsvårdspodden”. Svante Helmbaek Tiren konstvetare och skribent, Anton Björklund, hantverkare och Josefina Fogelin, byggnadsvårdare, pratar om byggnadsvård ur olika synvinklar. I varje avsnitt intervjuas en gäst som är expert på ämnet för dagen.

Följ länken till alla avsnitt

 

Svenska Byggnadsvårdsföreningen

Föreningen är till för alla som gillar byggnadsvård och traditionellt hantverk. Gå med och få en väldigt fin tidskrift och inbjuda till trevliga resor mm.

Följ länken och bli medlem!

 

Rätt kompetens

Vi vet att många av våra duktiga medlemmar är uppbokade långt innan byggsäsongen utomhus är igång men hör av er till dem nu så finns ändå chansen att de har tid för ert projekt. Tänk efter devisen ”Om du kan hitta en hantverkare som kan göra jobbet direkt så innehar de förmodligen inte rätt kompetens”.

Allt gott!