Husägarträff!

Hej,

Nu är det slask o skum årstid. Igen. Vad är bättre än att prata sommaren projekt!

Den 18/3 her föreningen årsmöte på Kyrkås Kulturgård, och då vill vi passa på att bjuda in husägare till ett evenemang; ”Träffa Hantverkaren”.

Vi i föreningen kommer att ha aktiviteter under eftermiddagen samt årsmötesförhandlingar och efter det, kl 16-18.00, är ni välkomna på fika o mingel med hantverkarna i föreningen!

Detta är ett utmärkt tillfälle att få tips, hitta hjälp och få nya vänner med liknande intresse som ni; gamla hus.

Vi önskar att ni anmäler er så att vi kan fixa fika till alla. Ni anmäler er till: mats at almlof.se.

Varmt välkomna!

Rätt kompetens

Vi vet att många av våra duktiga medlemmar är uppbokade långt innan byggsäsongen utomhus är igång men hör av er till dem nu så finns ändå chansen att de har tid för ert projekt. Tänk efter devisen ”Om du kan hitta en hantverkare som kan göra jobbet direkt så innehar de förmodligen inte rätt kompetens”.

Virke

Nu pågår ett projekt som handlar om kvalitetsvirke och rätt virke på rätt plats. De som driver det är Treeworks Östersund där det handlar om att samla duktiga sågare och skogsägare som tillhandahåller virke i en helt annan klass än ni är vana att se. Tanken är att dessa sågare skall erbjuda ett sortiment som har en liknande klassning och som är lokalt.  Behöver ni virke för kommande säsong kan det vara idé att höra av sig redan nu för att beställa så att virket har den fuktkvot som lämpar sig för ert byggprojekt. Kontakt: mats at almlof.se