Gott nytt 2022!

Så, då har vi startat ett nytt år med nya utmaningar och äventyr! Vi hoppas alla att pandemin snart är över så att vi kan umgås som förr i världen!

Under 2021 fick vi några nya medlemmar som förstärker vårt nätverk med kompetens som vi saknat i viss mån. Är du hantverkare och känner att du passar in hos oss så är du välkommen att kontakta oss. För att passa in arbetar du med äldre bebyggelse, känner stolthet för ditt skrå och sätter kunden i första rummet, renoverat eller ej 🙂

Om du är privatperson och vill vara med så har vi ett stödmedlemskap, där du får en ”direktkanal” till hantverkarna samt nyttig information. Du är också välkommen att kontakta oss för allmäna råd inför stundande renovering/restaurering. Om någon månad är det dags för oss att gå ut i skogen och välja virke för kommande projekt, precis som förr!