Mars, det närmar sig!

Bild: Måleri från en ny medlem, Johan Harju.

Hej,

Det dra ihop sig till årsmöte och mingeldag/kväll!

På Kyrkås Kulturgård, kl. 16-18.00 har vi 2 timmar där vi bjuder in husägare som vill prata byggnadsvård eller finna en hantverkare för sina kommande projekt.

Vi bjuder på fika & mingel med hantverkarna i föreningen!

Vi önskar att ni anmäler er så att vi kan fixa fika till alla. Ni anmäler er till: mats at almlof.se.

Varmt välkomna!

Påminner om vikten av att vara ut i tid!

Vi vet att många av våra duktiga medlemmar är uppbokade långt innan byggsäsongen utomhus är igång men hör av er till dem nu så finns ändå chansen att de har tid för ert projekt. Tänk efter devisen ”Om du kan hitta en hantverkare som kan göra jobbet direkt så innehar de förmodligen inte rätt kompetens”.

Golv & tak

På Treeworks Östersund är det möjligt att beställa parallella, spontade golv/tak eller kilsågat, furu eller gran med lös fjäder. Leverans kan ske tidigast i sommar om beställningen sker ganska omgående. Virket är då torkat i virkestork och max 5.50 m. Till hösten kan leverans ske med lufttorkat virke. Vi levererar även faltak i kärnfuru (kärnsidan upp)! Kontakt: mats @ treeworks.se