Slut på semester? Planera 2022 NU!

De flesta av oss är tillbaka på jobbet med kulturhantverk och det känns verkligen skönt efter all sol o värme. +30 grader är ingen för en fjällman som jag :-).

När det gäller renoveringar och restaureringar av byggnader är det hög tid att se över behoven och kontakta hantverkaren redan nu inför 2022, då de flesta är upptagna för längre perioder. Våra hantverkare är skickliga och därmed efterfrågade. Om du är osäker på hur du skall gå tillväga så är du varmt välkommen att skicka ett mail så skall vi se till att alla hantverkare som är aktuella för just ditt arbete får möjlighet att svara dig.

Om du är intresserad av kulturhantverk kan det vara idé att bli stödmedlem i föreningen! Vi har webinar och träffar löpande, och senast om energieffektivisering tillsammans med energirådgivarna på Östersunds Kommun.

I december är den årliga träffen för entreprenörer och stödmedlemmar, där det gives stillfälle att möte en hantverkare och skapa första kontakten för kommande arbeten! En spännande föreläsning är också på programmet!

Håll utkik här om vad som händer. 

Väl mött!
Mats Almlöf/Ordförande

Den ofärdiga salen på Skokloster slott.
Det kan hända att årets föreläsning handlar om detta…